MAKE THE DECISION, CHOOSE CHOOSE

KADROVANJE V TURIZMU

Vsak nov član ekipe pomeni spremembo dinamike v podjetju, zato je ključnega pomena, da je ekipa homogena, uigrana, kakovostna in ciljno usmerjena h gostu.
Zadovoljstvo, ki spremlja delo v odličnem timu, je neprecenljivo – zato je pomembno, da člane svoje ekipe izbirate preudarno – ob izkušnjah, veščinah in znanjih so bistvene tudi osebnostne lastnosti, vrednote in delovna etika vsakega posameznika.

 

Z našo pomočjo, je večanje vaše ekipe izjemno prijetna izkušnja

Glede na vaše potrebe in velikost vašega podjetja, vam priskočimo na pomoč na tri različne načine, in sicer:

1. Iskanje in selekcija kadra

Dodana vrednost dolgoletnega delovanja na področju turizma je med drugim tudi izjemna mreža ljudi različnih profilov, dejavnih v turizmu. Za vas lahko zato kakovostno izvedemo celoten postopek iskanja in selekcije kadra.

2. Kadrovske storitve

V kolikor nimate lastne kadrovske službe, vam z veseljem v celoti pomagamo na tem področju. V tem primeru pri vas ne skrbimo le za zaposlovanje, temveč tudi za redne aktivnosti, ki spremljajo področje (pogodbe, evidence, dokumentacija, itd.).

3. Strateško kadrovsko svetovanje

Takrat ko k izzivom pristopimo strateško, žanjemo najboljše rezultate – v vlogi stalnega svetovalca na področju zaposlenih, skrbimo za merjenje delovne klime, prenovimo delovna mesta, po potrebi reorganiziramo soodvisne delovne procese v podjetju in vam na splošno pomagamo k ustvarjanju učinkovite in zadovoljne delovne ekipe.

Kakšen je rezultat?

Rezultati podpore na področju kadrovanja so odvisni od obsega sodelovanja, in vključujejo:

okrepitev vaše ekipe z usposobljenimi in kakovostnimi sodelavci

celostno podporo pri kadrovanju

strateški načrt kadrovskega razvoja podjetja in implementacijo sprememb

»Vas zanima več?«