MAKE THE DECISION, CHOOSE CHOOSE

TRAJNOSTNI TURIZEM

Trajnost v turizmu je več kot le skrb za okolje, je predanost in zaveza za odgovorno ravnanje do vseh, tako do lokalnega prebivalstva, lokalnega gospodarstva in do gosta.

V ta namen vam svetujemo pri pridobitvi različnih certificiranih znakov, ki gostom že ob prvem stiku z vami sporoča, kdo ste, kako razmišljate in kakšnim ciljem ste predani. Skupaj ocenimo trenutno stanje in poiščemo rešitev, ki vam omogoči korak k bolj trajnostnemu načinu delovanja – korak v trajnostno prihodnost.

Ob sklenitvi dogovora  za vas poiščemo tudi najbolj smiselno vzpodbudo in pomoč iz javnih razpisov, ki jih objavljajo SPS in MGRT, kot je vavčer za dvig digitalnih kompetenc, digitalni marketing, priprava digitalne strategije ali tržne raziskave tujih trgov, za katere smo vpisani v SPS register in ga lahko za vas izvedemo.

ZELENI KLJUČ

Zeleni ključ (ang. green key) je okoljski znak, ki ga je pridobilo že več kot 3.200 različnih turističnih obratov v 65 državah. S pridobljenim certifikatom se v turistični in hotelirski industriji zavežemo k odgovornemu in trajnostnemu načinu delovanja, ki ga je določila Mednarodna fundacija za okoljsko vzgojo FEE in bo v strategiji zelenega turizma tudi vzpodbujena s 100% povrnitvijo stroškov izvedbe svetovanja, ki ga za vas v celoti uredimo mi.

Certifikat Zeleni ključ lahko pridobijo hoteli in hostli, manjši nastanitveni obrati, kampi in počitniški parki, kongresni centri, restavracije in turistične atrakcije.

»Vas zanima več?«